Dior-kjole Og Millionærbrudgom: Supermodellen Karlie Kloss Giftet Seg
Dior-kjole Og Millionærbrudgom: Supermodellen Karlie Kloss Giftet Seg

Video: Dior-kjole Og Millionærbrudgom: Supermodellen Karlie Kloss Giftet Seg

Video: Dior-kjole Og Millionærbrudgom: Supermodellen Karlie Kloss Giftet Seg
Video: Karlie Kloss----Catwalk of Christian Dior 2008-2012 2024, Mars
Anonim
@karliekloss
@karliekloss

En annen kjent modell fant familiens lykke: 18. oktober spilte Karlie Kloss et hemmelig bryllup med kjæresten Joshua Kushner. Carly fortalte personlig om den lykkelige begivenheten på Instagram-siden sin: modellen delte et bryllupsbilde, som ble tatt med brudgommen i en Dior-blondekjole, med et frodig slør og en bukett med liljer i dalen. Det er kjent at seremonien ble holdt i en smal sirkel og deltok på 80 gjester (ganske beskjeden figur av stjernestandarder). Paret planlegger imidlertid å feire bryllupet igjen neste vår - allerede mer praktfullt og i større skala.

Hvis vi vet mye om Carly selv - supermodellen samarbeider med mange kjente merkevarer og blanke publikasjoner og var en av de lyseste Victoria's Secret “englene” - så er forloveden mindre kjent, men ikke mindre vellykket: millionæren Kushner utvikler flere forretningsprosjekter og driver med investeringer, og broren Jared giftet seg med Ivanka Trump og ble rådgiver for den amerikanske presidenten.

Image
Image

Før bryllupet møttes kjærestene i omtrent 6 år. Parets forlovelse ble kjent i juli i år - igjen takket være sosiale nettverk. Kloss publiserte deretter et bilde av dem med Kushner og signerte det rørende:”Jeg har ingen ord for å beskrive hvordan jeg elsker deg. Joshua, du er min beste venn og min halvdel. Gleder meg til bryllupet vårt. En million ganger "Ja!"

Image
Image
  • Karlie Kloss
  • bryllup

Anbefalt: